Problem za Inter - igrači NEĆE da odu iz kluba!

Milanski Inter dobro plaća svoje fudbalere, ali sada zbog toga ima problem - pošto niko neće da ode.

Fudbal 08.07.2015 | 09:00
Problem za Inter - igrači NEĆE da odu iz kluba!

Prema informacijama iz Italije, Nemanja Vidić je odbio ponude Volfzburga i jednog kluba iz MLS-a, pa će „neroazuri” imati problem da se oslobode njegovog ugovora (prema podacima „Gazeta delo Sporta”, zarađuje godišnje 3,2 miliona evra).

Trener Intera Roberto Manćini želi da smanji broj igrača sa 30 na 25, međutim još nekoliko igrača koji su na transfer listi zahtevaju bolje uslove od klubova koji su zainteresovani za njih, pa još uvek ne napuštaju Milano.

Juto Nagatomo pregovara sa Sampdorijom, ali pitanje je da li će u Đenovi dobiti 1,3 miliona evra, koliko ima u Interu, a iz sličnog razloga ni Žesus se još uvek nije dogovorio sa Spartakom iz Moskve.

Inter bi ovog leta trebali da napuste i Džerdan Šaćiri i Davide Santon, koji su interesantni klubovima iz Premijer lige.

Inter je ovog leta ipak uspeo da proda nekoliko igrača, pošto je Zdravko Kuzmanović potpisao za Bazel, Rikardo Alvarez za Sanderlend a Ibrahima Mbaje za Bolonju, pa je u Milano do sada stiglo oko 24 miliona evra.

Sa druge strane „neroazuri” su bili aktivni u dovođenju igrača, pa su Interov dres zadužili Žefri Kondogbija (Monako) i Miranda (Atletiko Madrid).

Komentari / 0

Ostavite komentar