Видео: Савјетници нервирају Роналда - Због вас сам глуп!

Португалац се инзервирао током интервјуа, пошто су га људи из ПР тима пожуривали да заврши. "Због вас испадам глуп", одбрусио им је ас Реал Мадрида.

Фудбал 07.07.2015 | 10:20
Видео: Савјетници нервирају Роналда - Због вас сам глуп!

Кристијано Роналдо је професионално обављао своју дужност, мирно одговарао на питања новинара, али се онда изнервирао.

Занимљиво, разлог томе није било неко од питања, већ пожуривање његових саветника за односе са медијима, коју су га пожуривали и покушавали да заврше разговор.

Пошто је рекао да ће му бити драго да ради са тренером Рафаелом Бенитезом, као и да не зна да ли ће Серхио Рамос остати у Реал Мадриду, Роналдо је кренуо да устане, али се потом вратио јер је новинар поставио још једно питање - о одласку Стивена Џерарда у САД.

Португалац је почео одговор, међутим, чланови његовог ПР тима покушали су да га надгласају и заврше интервју. Успео је, ипак, да каже да му је драго што се легенда Ливерпула сели у Лос Анђелес Галакси и да верује да је то сјајан потез за амерички фудбал.

Новинар је затим покушао да "украде" још једно питање, које се односило на Роналдов уговор са Реалом а, иако је било јасно да му није до даље приче, спремао се да каже шта има, међутим, саветници су "ускочили" и завршили даљи разговор.

То је прилично изнервирало Роналда, који је са енглеског језика прешао на португалски и поручио им да због њих испада глуп.

"Ја не инсистирам на причи, он поставља питања. Желиш ли да будем нељубазан према њему? Због вас испадам глуп пред људима", одбрусио је Португалац својим саветницима.

Коментари / 0

Оставите коментар