Video: Savjetnici nerviraju Ronalda - Zbog vas sam glup!

Portugalac se inzervirao tokom intervjua, pošto su ga ljudi iz PR tima požurivali da završi. "Zbog vas ispadam glup", odbrusio im je as Real Madrida.

Fudbal 07.07.2015 | 10:20
Video: Savjetnici nerviraju Ronalda - Zbog vas sam glup!

Kristijano Ronaldo je profesionalno obavljao svoju dužnost, mirno odgovarao na pitanja novinara, ali se onda iznervirao.

Zanimljivo, razlog tome nije bilo neko od pitanja, već požurivanje njegovih savetnika za odnose sa medijima, koju su ga požurivali i pokušavali da završe razgovor.

Pošto je rekao da će mu biti drago da radi sa trenerom Rafaelom Benitezom, kao i da ne zna da li će Serhio Ramos ostati u Real Madridu, Ronaldo je krenuo da ustane, ali se potom vratio jer je novinar postavio još jedno pitanje - o odlasku Stivena Džerarda u SAD.

Portugalac je počeo odgovor, međutim, članovi njegovog PR tima pokušali su da ga nadglasaju i završe intervju. Uspeo je, ipak, da kaže da mu je drago što se legenda Liverpula seli u Los Anđeles Galaksi i da veruje da je to sjajan potez za američki fudbal.

Novinar je zatim pokušao da "ukrade" još jedno pitanje, koje se odnosilo na Ronaldov ugovor sa Realom a, iako je bilo jasno da mu nije do dalje priče, spremao se da kaže šta ima, međutim, savetnici su "uskočili" i završili dalji razgovor.

To je prilično iznerviralo Ronalda, koji je sa engleskog jezika prešao na portugalski i poručio im da zbog njih ispada glup.

"Ja ne insistiram na priči, on postavlja pitanja. Želiš li da budem neljubazan prema njemu? Zbog vas ispadam glup pred ljudima", odbrusio je Portugalac svojim savetnicima.

Komentari / 0

Ostavite komentar