Вимблдон - Серена: Знам да ће Венус имати већу подршку!

Најбоља тенисерка Серена Вилијамс рекла је да је свесна да ће њена старија сестра Венус имати већу подршку публике на Вимблдону у њиховом предстојећем дуелу.

Тенис 06.07.2015 | 13:20
Вимблдон - Серена: Знам да ће Венус имати већу подршку!

Сестре Вилијамс се састају од 14 часова у осмини финала трећег Грен слема сезоне, а последњи пут на лондонској трави су одмериле снаге 2009. године, када је Серена славила.

Од тада, Серена је подигла свој ниво игре и тренутно се сматра једном од најбољих тенисерки у историји, док се са Венус десило супротно због болести.

Серена је истакла да верује да ће публика бити више на страни њене сестре због свих проблема које је имала, а и због чињенице да није фаворит у њиховом мечу.

“Очекујем да ће више људи бодрити Венус. Па и ја бих навијала за њу. Прошла је кроз толико тога и исписала је дивну причу. Она је велика мотивација за мене, невероватан је индивидуалац, потпуно је невероватна. Инспирација је за многе који су прошли кроз исто. Она је моја сестра данас и биће то заузвек и мислим да је то важније од меча. Не знам како ћу одиграти, да будем искрена, јер ме чека дуел са тенисерком која ми је најтежи ривал”, истакла је Серена.

Коментари / 0

Оставите коментар