Vimbldon - Serena: Znam da će Venus imati veću podršku!

Najbolja teniserka Serena Vilijams rekla je da je svesna da će njena starija sestra Venus imati veću podršku publike na Vimbldonu u njihovom predstojećem duelu.

Tenis 06.07.2015 | 13:20
Vimbldon - Serena: Znam da će Venus imati veću podršku!

Sestre Vilijams se sastaju od 14 časova u osmini finala trećeg Gren slema sezone, a poslednji put na londonskoj travi su odmerile snage 2009. godine, kada je Serena slavila.

Od tada, Serena je podigla svoj nivo igre i trenutno se smatra jednom od najboljih teniserki u istoriji, dok se sa Venus desilo suprotno zbog bolesti.

Serena je istakla da veruje da će publika biti više na strani njene sestre zbog svih problema koje je imala, a i zbog činjenice da nije favorit u njihovom meču.

“Očekujem da će više ljudi bodriti Venus. Pa i ja bih navijala za nju. Prošla je kroz toliko toga i ispisala je divnu priču. Ona je velika motivacija za mene, neverovatan je individualac, potpuno je neverovatna. Inspiracija je za mnoge koji su prošli kroz isto. Ona je moja sestra danas i biće to zauzvek i mislim da je to važnije od meča. Ne znam kako ću odigrati, da budem iskrena, jer me čeka duel sa teniserkom koja mi je najteži rival”, istakla je Serena.

Komentari / 0

Ostavite komentar