Дорнелас плакао, ван терена три недеље!

Нови фудбалер Партизана Фабрисио Дорнелас због повреде ће са терена одсуствовати три недеље, преносе Вечерњи новости.

Фудбал 06.07.2015 | 21:40
Дорнелас плакао, ван терена три недеље!

То значи да ће он пропустити први меч квалификација за Лигу шампиона са екипом Дила Гори.

Бразилац је повредио задњу ложу у пријатељском мечу са Тереком на припремама у Словенији, због чега је одмах морао у Београд на прегледе.

"Повреда Фабрисија је за нас велики пех. Таман се навикао, проговорио... Дошао је и Абубакар, који зна португалски. Плакао је у свлачионици, никад није имао такву повреду. Надамо се најбољем, не верујем да ће одсуствовати више од три седмице", рекао је стратег црно-белих Зоран Милинковић, а преносе Новости.

Само неколико сати пре повреде Дорнеласа Партизан је остао без искусног словеначког дефанзивца Бранка Илића. Милинковић сматра да те две приче не би ни на који начин требало повезивати.

"Бранко Илић је добио јако добру понуду из Казахстана. То је једини разлог његовог одласка. Став му је био да оде, баш као недавно и Николе Дринчића", објаснио је тренер Партизана.

За разлику од дефанзиве која је непланирано ушла у велике проблеме, офанзива је и против Терека положила испит.

“Само да у форми буде Умару. Мало заостаје, али биће сигурно велико појачање. Код пенала који је претходио голу, он и Божинов су показали огроман квалитет”, закључио је Милинковић.

Иако је било планирано да у среду последњег дана припрема на Похорју црно-бели одиграју две утакмице, у недељује отпала преподневна провера са нижеразредним Ковинаром.

Разлог за отказивање меча је чињеница да стручни штаб црно-белих не жели да дође у ситуацију да нема довољан број играча на располагању за много значајнију поподневну проверу против мађарског прволигаша.

Коментари / 0

Оставите коментар