Раонић: Много тога ме мучи!

Канадски тенисер Милош Раонић рекао је да није ни изблиза 100 одсто спреман да би се борио са најбољима на свету у овом тренутку.

Тенис 06.07.2015 | 15:00
Раонић: Много тога ме мучи!

Раонић је на Вимблдону поражен у трећем колу од Аустралијанца Ника Кирјоса у четири сета, а тек недавно се вратио после операције десног стопала.

Иако је две недеље раније, док је играо на Квинсу, истицао да је све у реду, када је почео трећи Грен слем сезоне ситуација није била таква.

“Имам више проблема у овом тренутку. Осећам нелагодност у стопалу, а неки покушаји да се то олакша само су довелy до тога да ми се бол повећа. Како меч одмиче све ми је теже и то ме доста мучи”, рекао је Раонић, који је истакао да има проблеме и са куковима и раменом.

Канађанин је, међутим, истакао да верује да може потпуно да се опорави у наредних неколико недеља.

“Можда сам се надао да ћу већ сада бити боље, али је таква ситуација. Желео сам да се вратим на терен још пре Квинса. Знао сам шта ме чека и, искрено, надао сам се да ћу бити у бољем стању, али једноставно гурам себе напред сваког дана. Наредни изазови су већ ту. Морам да искористим своје прилике, да се изборим са овим, јер неће то тек тако нестати”, нагласио је Раонић.

Коментари / 0

Оставите коментар