Raonić: Mnogo toga me muči!

Kanadski teniser Miloš Raonić rekao je da nije ni izbliza 100 odsto spreman da bi se borio sa najboljima na svetu u ovom trenutku.

Tenis 06.07.2015 | 15:00
Raonić: Mnogo toga me muči!

Raonić je na Vimbldonu poražen u trećem kolu od Australijanca Nika Kirjosa u četiri seta, a tek nedavno se vratio posle operacije desnog stopala.

Iako je dve nedelje ranije, dok je igrao na Kvinsu, isticao da je sve u redu, kada je počeo treći Gren slem sezone situacija nije bila takva.

“Imam više problema u ovom trenutku. Osećam nelagodnost u stopalu, a neki pokušaji da se to olakša samo su dovely do toga da mi se bol poveća. Kako meč odmiče sve mi je teže i to me dosta muči”, rekao je Raonić, koji je istakao da ima probleme i sa kukovima i ramenom.

Kanađanin je, međutim, istakao da veruje da može potpuno da se oporavi u narednih nekoliko nedelja.

“Možda sam se nadao da ću već sada biti bolje, ali je takva situacija. Želeo sam da se vratim na teren još pre Kvinsa. Znao sam šta me čeka i, iskreno, nadao sam se da ću biti u boljem stanju, ali jednostavno guram sebe napred svakog dana. Naredni izazovi su već tu. Moram da iskoristim svoje prilike, da se izborim sa ovim, jer neće to tek tako nestati”, naglasio je Raonić.

Komentari / 0

Ostavite komentar