Потресна прича сјајне Марије Сердар!

Феноменална Марија Сердар је одушевила све моћним гласом и сасвим заслужено победила у “Пинковим звездицама”. Међутим, како каже њена мајка Лана, право је чудо да је њена ћерка данас међу нама јер није имала пулс када се родила и 10 минута је била без кисеоника!

Србија 05.07.2015 | 16:10
Потресна прича сјајне Марије Сердар!

Почетак Маријиног живота био је трауматичан зато што је она рођена без пулса… Имала је оцену нула на рођењу, то мајке знају шта значи… Нисмо знали шта ће се десити, да ли ће преживети. После свега, лекари су нам рекли да је право чудо што је преживела и да ју је сам бог спасао. А још када сам чула да је 10 минута била без кисеоника, а сви знате какве последице може да има неколико минута без кисеоника, а камоли 10 минута – испричала је Маријина мајка.

Феноменална Марија Сердар ноћас је победила у “Пинковим звездицама”, није могла да задржи сузе док је певала велики хит Витни Хјустон “И Wилл Алwаyс Лове Yоу”.

Сјајна Марија је емотивним извођењем расплакала скоро све у студију, а ово је сигурно био један од њених најупечатљивијих наступа у овом такмичењу.

Како нам је Марија касније рекла, песму је посветила својој мајци Лани која је увек уз њу, и да се због тога расплакала.

Погледајте како је Марија отпевала “И Wилл Алwаyс Лове Yоу”:

Извор: Телеграф

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сирогојно

05.07.2015 14:55

Марија браво и свака ти цаст...

ОДГОВОРИТЕ
Name

даки

08.07.2015 11:56

Марија,најбоља си, ти си наш понос!

ОДГОВОРИТЕ