Potresna priča sjajne Marije Serdar!

Fenomenalna Marija Serdar je oduševila sve moćnim glasom i sasvim zasluženo pobedila u “Pinkovim zvezdicama”. Međutim, kako kaže njena majka Lana, pravo je čudo da je njena ćerka danas među nama jer nije imala puls kada se rodila i 10 minuta je bila bez kiseonika!

Srbija 05.07.2015 | 16:10
Potresna priča sjajne Marije Serdar!

Početak Marijinog života bio je traumatičan zato što je ona rođena bez pulsa… Imala je ocenu nula na rođenju, to majke znaju šta znači… Nismo znali šta će se desiti, da li će preživeti. Posle svega, lekari su nam rekli da je pravo čudo što je preživela i da ju je sam bog spasao. A još kada sam čula da je 10 minuta bila bez kiseonika, a svi znate kakve posledice može da ima nekoliko minuta bez kiseonika, a kamoli 10 minuta – ispričala je Marijina majka.

Fenomenalna Marija Serdar noćas je pobedila u “Pinkovim zvezdicama”, nije mogla da zadrži suze dok je pevala veliki hit Vitni Hjuston “I Will Always Love You”.

Sjajna Marija je emotivnim izvođenjem rasplakala skoro sve u studiju, a ovo je sigurno bio jedan od njenih najupečatljivijih nastupa u ovom takmičenju.

Kako nam je Marija kasnije rekla, pesmu je posvetila svojoj majci Lani koja je uvek uz nju, i da se zbog toga rasplakala.

Pogledajte kako je Marija otpevala “I Will Always Love You”:

Izvor: Telegraf

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sirogojno

05.07.2015 14:55

Marija bravo i svaka ti cast...

ODGOVORITE
Name

daki

08.07.2015 11:56

Marija,najbolja si, ti si naš ponos!

ODGOVORITE