Сузе великог Шефа: Неко проклетство, судбина, шта ли је...?!

"Пораз од Чилеа је мучење и велика туга. Морамо научити да живимо са тиме", поручује Хавијер Маскерано.

Фудбал 05.07.2015 | 17:20
Сузе великог Шефа: Неко проклетство, судбина, шта ли је...?!

Аргентина је изгубила и друго велико финале у само годину дана, а након Светског првенства измакао јој је трофеј и на Копа Америка, који су освојили Чилеанци.

Неуспех је посебно тешко пао Хавијеру Маскерану, који је као и његов асиграч из Барселоне Лео Меси пропустио прилику да се дочепа петог трофеја ове сезоне. Зато, није скривао разочарање, посебно када је пролазио поред пехара намењеног шампиону Латинске Америке, а који је тужно посматрао.

Борбени фудбалер сматра да је пораз од домаћина у финалу након једанаестераца судбина.
"Пораз од Чилеа је мучење и велика туга. Играли смо добро током целог турнира, али смо остали празних руку. Морамо научити да живимо са тиме", истакао је Маскерано.

Популарни Шеф каже да, лично, не може да опише колико се тренутно бедно осећа.
"Надам се да ће Аргентина освојити неки трофеј у будућности. Играо сам три финала Копа Америка у каријери и сва три сам изгубио. Ваљда је то судбина, не знам, немам објашњење...", јада се Гаучос у сузама.

Маскерано је на крају оставио могућност и да се повуче из националног тима, ако осети потребу.
"Нисам још одлучио, рано је за такву одлуку. Мораћу да се позабавим и тиме у блиској будућности, али је рано да кажем да ли се повлачим из репрезентације", закључио је дефанзивац Аргентине.

Коментари / 0

Оставите коментар