Suze velikog Šefa: Neko prokletstvo, sudbina, šta li je...?!

"Poraz od Čilea je mučenje i velika tuga. Moramo naučiti da živimo sa time", poručuje Havijer Maskerano.

Fudbal 05.07.2015 | 17:20
Suze velikog Šefa: Neko prokletstvo, sudbina, šta li je...?!

Argentina je izgubila i drugo veliko finale u samo godinu dana, a nakon Svetskog prvenstva izmakao joj je trofej i na Kopa Amerika, koji su osvojili Čileanci.

Neuspeh je posebno teško pao Havijeru Maskeranu, koji je kao i njegov asigrač iz Barselone Leo Mesi propustio priliku da se dočepa petog trofeja ove sezone. Zato, nije skrivao razočaranje, posebno kada je prolazio pored pehara namenjenog šampionu Latinske Amerike, a koji je tužno posmatrao.

Borbeni fudbaler smatra da je poraz od domaćina u finalu nakon jedanaesteraca sudbina.
"Poraz od Čilea je mučenje i velika tuga. Igrali smo dobro tokom celog turnira, ali smo ostali praznih ruku. Moramo naučiti da živimo sa time", istakao je Maskerano.

Popularni Šef kaže da, lično, ne može da opiše koliko se trenutno bedno oseća.
"Nadam se da će Argentina osvojiti neki trofej u budućnosti. Igrao sam tri finala Kopa Amerika u karijeri i sva tri sam izgubio. Valjda je to sudbina, ne znam, nemam objašnjenje...", jada se Gaučos u suzama.

Maskerano je na kraju ostavio mogućnost i da se povuče iz nacionalnog tima, ako oseti potrebu.
"Nisam još odlučio, rano je za takvu odluku. Moraću da se pozabavim i time u bliskoj budućnosti, ali je rano da kažem da li se povlačim iz reprezentacije", zaključio je defanzivac Argentine.

Komentari / 0

Ostavite komentar