Барсин џокер Педро на прекретници каријере...?!

Арсенал или Ливерпул?! Епилог могао би да буде познат до почетка припрема, које су заказане за 13. јул...

Фудбал 06.07.2015 | 08:00
Барсин џокер Педро на прекретници каријере...?!

Док Барселона још чека „зелено светло“ ФИФА и добије одобрење за реализацију трансфера, шампион Европе, Шпаније и освајач Купа краља могао би да се суочи са одласцима овог лета. Будућност Педра Родригеза тема је која се све више провлачи кроз фудбалску Европу, упркос томе што је недавно потписао нови четворогодишњи уговор са Барселоном.

Упркос томе што је код Луиса Енрикеа прошле сезоне имао можда и најмању минутажу још од времена када је дебитовао код Пепа Гвардиоле, Педро је и даље тражена „роба“, а поред спекулација да је на радару ПСЖ-а, шпански репрезентативац добио је позиве два премијерлигашка клуба – Арсенала и Ливерпула.

Оба клуба показала су изразиту жељу да што пре започну преговоре са каталонским великаном, а баш због малог времена на терену Педро би практично могао да буде „протеран“ из екипе у којој је поникао.

Брендан Роџерс тражи замену за одлазећег Рахима Стерлинга, док Арсен Венгер на Барсиног џокера гледа као на резервну опцију, у случају да прича са Ардом Тураном не заживи.

Међутим, како каталонски Спорт тврди, Педро пре свега жели да остане у клубу и бори се за минутажу, упркос томе што су испред њега и Суарез и Меси и Нејмар.

Епилог могао би да буде познат до почетка припрема, које су заказане за 13. јул.

Коментари / 0

Оставите коментар