Barsin džoker Pedro na prekretnici karijere...?!

Arsenal ili Liverpul?! Epilog mogao bi da bude poznat do početka priprema, koje su zakazane za 13. jul...

Fudbal 06.07.2015 | 08:00
Barsin džoker Pedro na prekretnici karijere...?!

Dok Barselona još čeka „zeleno svetlo“ FIFA i dobije odobrenje za realizaciju transfera, šampion Evrope, Španije i osvajač Kupa kralja mogao bi da se suoči sa odlascima ovog leta. Budućnost Pedra Rodrigeza tema je koja se sve više provlači kroz fudbalsku Evropu, uprkos tome što je nedavno potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Barselonom.

Uprkos tome što je kod Luisa Enrikea prošle sezone imao možda i najmanju minutažu još od vremena kada je debitovao kod Pepa Gvardiole, Pedro je i dalje tražena „roba“, a pored spekulacija da je na radaru PSŽ-a, španski reprezentativac dobio je pozive dva premijerligaška kluba – Arsenala i Liverpula.

Oba kluba pokazala su izrazitu želju da što pre započnu pregovore sa katalonskim velikanom, a baš zbog malog vremena na terenu Pedro bi praktično mogao da bude „proteran“ iz ekipe u kojoj je ponikao.

Brendan Rodžers traži zamenu za odlazećeg Rahima Sterlinga, dok Arsen Venger na Barsinog džokera gleda kao na rezervnu opciju, u slučaju da priča sa Ardom Turanom ne zaživi.

Međutim, kako katalonski Sport tvrdi, Pedro pre svega želi da ostane u klubu i bori se za minutažu, uprkos tome što su ispred njega i Suarez i Mesi i Nejmar.

Epilog mogao bi da bude poznat do početka priprema, koje su zakazane za 13. jul.

Komentari / 0

Ostavite komentar