Стадион Партизана добија ''ИМЕ''!

На тај начин, био би и растерећен буџет фудбалског клуба на чија леђа и падају трошкови одржавања стадиона у Хумској. Део новца зарађен од ове врсте спонзорства биће инвестиран у остале клубове спортског друштва Партизан.

Фудбал 05.07.2015 | 22:20
Стадион Партизана добија ''ИМЕ''!

Стадион Партизана у року од месец или два понеће име спонзора, а новац зарађен од тог уговора биће инвестиран у остале клубове спортског друштва црно-белих. Ову информацију саопштио је новинар Жељко Пантић у емисија “Дођите на стадион“ на СОС каналу.

Он је објавио да информацију да је генерални секретар ЈСД Партизан Милан Обућина, после договора са председником спортског друштва црно-белих Душком Вујошевићем, одлучио да за следећу недељу сазове седницу управног одбора.

На тој седници биће озваничена одлука да се крене у потрагу за насловним спонозорством стадиона Партизана. План је да новац зарађен на име овог спонзорства у великој мери буде распоређен осталим клубовима спортског друштва Партизан.

На тај начин, био би и растерећен буџет фудбалског клуба на чија леђа и падају трошкови одржавања стадиона у Хумској. Када је у питању стадион црно-белих, у току је поступак против ЈСД по тужби министарства одбране републике Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар