Stadion Partizana dobija ''IME''!

Na taj način, bio bi i rasterećen budžet fudbalskog kluba na čija leđa i padaju troškovi održavanja stadiona u Humskoj. Deo novca zarađen od ove vrste sponzorstva biće investiran u ostale klubove sportskog društva Partizan.

Fudbal 05.07.2015 | 22:20
Stadion Partizana dobija ''IME''!

Stadion Partizana u roku od mesec ili dva poneće ime sponzora, a novac zarađen od tog ugovora biće investiran u ostale klubove sportskog društva crno-belih. Ovu informaciju saopštio je novinar Željko Pantić u emisija “Dođite na stadion“ na SOS kanalu.

On je objavio da informaciju da je generalni sekretar JSD Partizan Milan Obućina, posle dogovora sa predsednikom sportskog društva crno-belih Duškom Vujoševićem, odlučio da za sledeću nedelju sazove sednicu upravnog odbora.

Na toj sednici biće ozvaničena odluka da se krene u potragu za naslovnim sponozorstvom stadiona Partizana. Plan je da novac zarađen na ime ovog sponzorstva u velikoj meri bude raspoređen ostalim klubovima sportskog društva Partizan.

Na taj način, bio bi i rasterećen budžet fudbalskog kluba na čija leđa i padaju troškovi održavanja stadiona u Humskoj. Kada je u pitanju stadion crno-belih, u toku je postupak protiv JSD po tužbi ministarstva odbrane republike Srbije.

Komentari / 0

Ostavite komentar