Стиви Џи задужио ''осмицу'' у ЛА Галаксију!

"Било је и неких понуда из других европских земаља, али желео сам потпуно нови изазов, да одем даље од куће и стекнем другачије животно искуство", објаснио је енглески фудбалер.

Фудбал 06.07.2015 | 23:20
Стиви Џи задужио ''осмицу'' у ЛА Галаксију!

Стивен Џерард 17 година је ведрио и облачио на Енфилду, уградио себе у неке од највећих успеха у историји славног Ливерпула, а сада је дошло време да обуче нови дрес.

Бивши капитен репрезентације Енглеске у новом клубу Лос Анђелес Галаксију добио је дрес са бројем осам, “његовим“ бројем из Ливерпула.
“У Ливерпулу сам остварио 99 одсто онога о чему сам сањао, али хоћу да могу себи на крају каријере да кажем да сам пробао нешто ново. Било је и неких понуда из других европских земаља, али желео сам потпуно нови изазов, да одем даље од куће и стекнем другачије животно искуство. Изабрао сам град у којој ће моја породица да ужива наредних година. Наравно, биће и изазова, али спреман сам за све то“, рекао је Џерард за сајт Галаксија.

Енглески фудбалер ће у суботу бити представљен новинарима у калифорнијској метрополи, а како каже, осећа и одређену дозу нервозе.
“Радујем се новом изазову, помало сам и нервозан. Једва чекам да дебитујем. Мало сам се одморио, сунчао. Ипак, вежбао сам индивидуално да будем спреман у Лос Анђелесу. Први циљ да се квалификујемо за плеј-оф, не постављам индивидуалне циљеве. За мене је тим најважнији“, јасан је Џерард.

Он је признао и да ће му бити лакше пошто ће га у екипи Галаксија дочекати Ирац Роби Кин са којим је био саиграч у Ливерпулу у сезони 2008/09.

Коментари / 0

Оставите коментар