Stivi Dži zadužio ''osmicu'' u LA Galaksiju!

"Bilo je i nekih ponuda iz drugih evropskih zemalja, ali želeo sam potpuno novi izazov, da odem dalje od kuće i steknem drugačije životno iskustvo", objasnio je engleski fudbaler.

Fudbal 06.07.2015 | 23:20
Stivi Dži zadužio ''osmicu'' u LA Galaksiju!

Stiven Džerard 17 godina je vedrio i oblačio na Enfildu, ugradio sebe u neke od najvećih uspeha u istoriji slavnog Liverpula, a sada je došlo vreme da obuče novi dres.

Bivši kapiten reprezentacije Engleske u novom klubu Los Anđeles Galaksiju dobio je dres sa brojem osam, “njegovim“ brojem iz Liverpula.
“U Liverpulu sam ostvario 99 odsto onoga o čemu sam sanjao, ali hoću da mogu sebi na kraju karijere da kažem da sam probao nešto novo. Bilo je i nekih ponuda iz drugih evropskih zemalja, ali želeo sam potpuno novi izazov, da odem dalje od kuće i steknem drugačije životno iskustvo. Izabrao sam grad u kojoj će moja porodica da uživa narednih godina. Naravno, biće i izazova, ali spreman sam za sve to“, rekao je Džerard za sajt Galaksija.

Engleski fudbaler će u subotu biti predstavljen novinarima u kalifornijskoj metropoli, a kako kaže, oseća i određenu dozu nervoze.
“Radujem se novom izazovu, pomalo sam i nervozan. Jedva čekam da debitujem. Malo sam se odmorio, sunčao. Ipak, vežbao sam individualno da budem spreman u Los Anđelesu. Prvi cilj da se kvalifikujemo za plej-of, ne postavljam individualne ciljeve. Za mene je tim najvažniji“, jasan je Džerard.

On je priznao i da će mu biti lakše pošto će ga u ekipi Galaksija dočekati Irac Robi Kin sa kojim je bio saigrač u Liverpulu u sezoni 2008/09.

Komentari / 0

Ostavite komentar