Преминуо бивши играч Звезде - Горан Гогић!

Бивши играч Црвене звезде Горан Гогић умро је после тренинга свог Ђингау Хаинијуа у четвртак 3. јула, потврдио је његов саиграч Ђорђе Ракић.

Фудбал 04.07.2015 | 20:00
Преминуо бивши играч Звезде - Горан Гогић!

Како пише кинеска агенција Сина, Гогић, који је рођен 24. априла 1986. године, колабирао је и изгубио свест после вечерњег тренинга, брзо је превезен у болницу, али су лекари само могли да констатују смрт, око 22 часа и 25 минута, после неуспешне реанимације.

Високи момак из Врбаса, који је могао да игра као дефанзивни везни и као штопер, почео је професионалну каријеру у Јединству са Уба, а играо је још за Чукарички Станком, Напредак из Крушевца, Јавор из Ивањице, Јагодину и Црвену звезду.

Са два последња клуба освајао је трофеје – најпре са Јагодином национални Куп 2013. године, а наредне сезоне, у којој је уписао 23 наступа и један гол, и титулу шампиона државе са клубом у ком је поникао.

После освојене титуле са црвено-белима отишао је у Кину, заједно са Ракићем, где је на 15 утакмица уписао један погодак.

"Фудбалски клуб Црвена звезда изражава најдубље саучешће породици и пријатељима Горана Гогића, као и свим навијачима нашег клуба који су га волели и који су се заједно са њим радовали успесима које нам је донео.

Горане, брате наш Гого, нека ти је вечна слава и хвала за све што си урадио за црвено-беле боје.

Заувек са нама", стоји на сајту Црвене звезде.

Датум комеморације, као и место и време сахране биће накнадно објављени.

Коментари / 0

Оставите коментар