Мекинро каже Рафи: Отјерај стрица Тонија!

Џон Мекинро је још као играч био познат по бритком језику. Тако је и сада, када се налази у улози стручног коментатора на Вимблдону. Бивши тенисер број један има посебан савет за Рафаела Надала, који је прогутао још једну горку лондонску пилулу.

Тенис 05.07.2015 | 11:20
Мекинро каже Рафи: Отјерај стрица Тонија!

После пораза од Дастина Брауна у другом колу, Надал је на удару критичара, а Мекинро сматра да би после пораза од 102. тенисера света Рафа морао озбиљно да размисли о неким наредним потезима.

"Рафаел Надал је један од највећих шампиона, класа од играча. Улаже много труда и енергије, али усуђујем се рећи, није ли време за свежу крв у његовом тиму? Можемо ли рећи тако? Знам да ће стриц Тони да се узнемири због тога", рекао је Мекинро на радију "Би Би Си 5".

Британац Тим Хенман је био саговорник Мекинроа, и на његову опаску да је прилично резервисан и дипломатичан, Мекинро је попустио и рекао:

"У реду, ево кажем, нађи себи новог тренера!"

Ипак, Рафа и Тони су сагласни да промена не би била најбоље решење.

"Ово је лош моменат за мене. Морам да прихватим да се овакве ствари дешавају. Било је тога током каријере. Наставићу даље, ово није крај. Тужно јесте, али живот се наставља", поручио је тенисер са Мајорке.

Коментари / 0

Оставите коментар