Mekinro kaže Rafi: Otjeraj strica Tonija!

Džon Mekinro je još kao igrač bio poznat po britkom jeziku. Tako je i sada, kada se nalazi u ulozi stručnog komentatora na Vimbldonu. Bivši teniser broj jedan ima poseban savet za Rafaela Nadala, koji je progutao još jednu gorku londonsku pilulu.

Tenis 05.07.2015 | 11:20
Mekinro kaže Rafi: Otjeraj strica Tonija!

Posle poraza od Dastina Brauna u drugom kolu, Nadal je na udaru kritičara, a Mekinro smatra da bi posle poraza od 102. tenisera sveta Rafa morao ozbiljno da razmisli o nekim narednim potezima.

"Rafael Nadal je jedan od najvećih šampiona, klasa od igrača. Ulaže mnogo truda i energije, ali usuđujem se reći, nije li vreme za svežu krv u njegovom timu? Možemo li reći tako? Znam da će stric Toni da se uznemiri zbog toga", rekao je Mekinro na radiju "Bi Bi Si 5".

Britanac Tim Henman je bio sagovornik Mekinroa, i na njegovu opasku da je prilično rezervisan i diplomatičan, Mekinro je popustio i rekao:

"U redu, evo kažem, nađi sebi novog trenera!"

Ipak, Rafa i Toni su saglasni da promena ne bi bila najbolje rešenje.

"Ovo je loš momenat za mene. Moram da prihvatim da se ovakve stvari dešavaju. Bilo je toga tokom karijere. Nastaviću dalje, ovo nije kraj. Tužno jeste, ali život se nastavlja", poručio je teniser sa Majorke.

Komentari / 0

Ostavite komentar