Троицки: Браун је добио Рафу - значи да није ''Индијанац''!

Виктор Троицки у трећој рунди Вимблдона играће са Дастином Брауном, који је направио сензацију и избацио Рафаела Надала.

Тенис 04.07.2015 | 10:00
Троицки: Браун је добио Рафу - значи да није ''Индијанац''!

Утисак је да се Виктору указала велика прилика.

“Не гледам на то тако, идемо меч по меч. Добио је Надала, то значи да није неки ’индијанац’, зна да игра тенис и увек је био добар на трави. Непредвидив је скроз, сервира сјајно и има добар осећај за лопту“, каже Троицки.

“Морам да будем концентрисан током целог меча и да мислим о својој игри, а он ће сигурно имати чудне потезе – биће феноменалних удараца, али и грешака. Најважније је да ритернирам добро, то је кључ меча“, додао је српски тенисер.

До сада су се састали два пута, а скор је 1-1.

“Оба меча су била прошле године на челенжерима – на шљаци сам га добио прилично лако, а онда смо играли на некој екстремно брзој подлози, бржој и од траве. Ту није било брејкова и добио ме је 7:6, 6:7, 7:6. Сервира одлично, излази на мрежу стално, али нема неку константност – он удари, па шта погоди. Неће бити лако, али верујем у себе“.

Виктор је у другом колу био бољи од Аљажа Беденеа са 6:4, 3:6, 6:2, 6:4.

“Нисам задовољан како сам играо, поготово су прва два сета била слаба. Ушао сам ужурбано у меч, нисам осећао сервис баш најбоље, али трећи и четврти сет одиграо сам како треба. Уз то, добро је када оствариш победу упркос томе што не играш најбоље. Тада је важно победити и драго ми је због тога, надам се да сам испуцао тај лош меч“, рекао је Троицки и додао:

“Нема никаквог конкретног разлога, можда је било мало нервозе јер сам знао да сам фаворит и да треба да добијем. Нисам од почетка био опуштен као што би требало“.

Виктор се на конференцији за медије појавио са заштитом на рамену.

“Пао сам на Квинсу, дислоцирао сам раме, па се вратило, али добро је – не прави ми проблем током игре, али мало ме мучи када се охлади. Радимо терапију, капсула је мало оштећена, али није страшно“.

Коментари / 0

Оставите коментар