Troicki: Braun je dobio Rafu - znači da nije ''Indijanac''!

Viktor Troicki u trećoj rundi Vimbldona igraće sa Dastinom Braunom, koji je napravio senzaciju i izbacio Rafaela Nadala.

Tenis 04.07.2015 | 10:00
Troicki: Braun je dobio Rafu - znači da nije ''Indijanac''!

Utisak je da se Viktoru ukazala velika prilika.

“Ne gledam na to tako, idemo meč po meč. Dobio je Nadala, to znači da nije neki ’indijanac’, zna da igra tenis i uvek je bio dobar na travi. Nepredvidiv je skroz, servira sjajno i ima dobar osećaj za loptu“, kaže Troicki.

“Moram da budem koncentrisan tokom celog meča i da mislim o svojoj igri, a on će sigurno imati čudne poteze – biće fenomenalnih udaraca, ali i grešaka. Najvažnije je da riterniram dobro, to je ključ meča“, dodao je srpski teniser.

Do sada su se sastali dva puta, a skor je 1-1.

“Oba meča su bila prošle godine na čelenžerima – na šljaci sam ga dobio prilično lako, a onda smo igrali na nekoj ekstremno brzoj podlozi, bržoj i od trave. Tu nije bilo brejkova i dobio me je 7:6, 6:7, 7:6. Servira odlično, izlazi na mrežu stalno, ali nema neku konstantnost – on udari, pa šta pogodi. Neće biti lako, ali verujem u sebe“.

Viktor je u drugom kolu bio bolji od Aljaža Bedenea sa 6:4, 3:6, 6:2, 6:4.

“Nisam zadovoljan kako sam igrao, pogotovo su prva dva seta bila slaba. Ušao sam užurbano u meč, nisam osećao servis baš najbolje, ali treći i četvrti set odigrao sam kako treba. Uz to, dobro je kada ostvariš pobedu uprkos tome što ne igraš najbolje. Tada je važno pobediti i drago mi je zbog toga, nadam se da sam ispucao taj loš meč“, rekao je Troicki i dodao:

“Nema nikakvog konkretnog razloga, možda je bilo malo nervoze jer sam znao da sam favorit i da treba da dobijem. Nisam od početka bio opušten kao što bi trebalo“.

Viktor se na konferenciji za medije pojavio sa zaštitom na ramenu.

“Pao sam na Kvinsu, dislocirao sam rame, pa se vratilo, ali dobro je – ne pravi mi problem tokom igre, ali malo me muči kada se ohladi. Radimo terapiju, kapsula je malo oštećena, ali nije strašno“.

Komentari / 0

Ostavite komentar