10.000 долара ако дјетету дате име Киноа

Родитељи понекад имају обичај да својој деци дају прилично необична и наизглед бесмислена имена, а нека из 2014. године о којима је Тајм писао су Рукус, Принсчарлс и Леџендари. Такође, познат је и случај из Француске у којој родитељима није било допуштено да девојчицу назову Нутела, па је беба добила име Ела.

Свијет 03.07.2015 | 12:13
10.000 долара ако дјетету дате име Киноа

Ипак, ланац ресторана БЈ'с спреман је да својим купцима уручи ваучер у износу од 10.000 долара уколико своје дете назову Киноа. Ваучер се може користити у свим њиховим ресторанима, искључиво за оброке, преноси Клиx.ба.

Добар маркетинг
Идеја иза БЈ'с ресторана јесте да на овај начин промовишу своје ново јело са киноом.

Киноа је биљка налик житарицама која се пре свега узгаја због јестивог семења. Ову древну јужноамеричку биљку називају мајком житарица, а још пре 5.000 година се узгајала на подручју Перуа, Чилеа и Аргентине. Уз кукуруз, била је једна од две основне прехрамбене намирнице у царству Инка.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

xxx

03.07.2015 10:42

Зовите ме како хоцете само ми дајте цек да могу бар 10 ак година да једем бесплатно ја и моја дјеца посто зивим у несретној бих сва моја права на зивот су одузета од стране политицара који сваки дан узимају саком и капом а ми обицни смртници гладујемо немам могуцност да радимо и зарадимо толико да презивимо постали смо градјани другогреда а ускоро и трецег ако се овако настави са лоповлуком као на примјеру баба дусанке која је отисла у пензиу на 24х узела отпремнину од 28000км замрзнла статус пензонера и поново у парламент бих да брани ставове великог баје који јој омогуци да ову прљаву работу уради.забринути отац двоје малојетне дјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

03.07.2015 11:02

А ста мислис на име Милорад да добијес ценера миља? Сљедеце седмице је референдум у вези томе да се сви зовемо Ил Ким-Дон-Милорад?