10.000 dolara ako djetetu date ime Kinoa

Roditelji ponekad imaju običaj da svojoj deci daju prilično neobična i naizgled besmislena imena, a neka iz 2014. godine o kojima je Tajm pisao su Rukus, Prinsčarls i Ledžendari. Takođe, poznat je i slučaj iz Francuske u kojoj roditeljima nije bilo dopušteno da devojčicu nazovu Nutela, pa je beba dobila ime Ela.

Svijet 03.07.2015 | 12:13
10.000 dolara ako djetetu date ime Kinoa

Ipak, lanac restorana BJ's spreman je da svojim kupcima uruči vaučer u iznosu od 10.000 dolara ukoliko svoje dete nazovu Kinoa. Vaučer se može koristiti u svim njihovim restoranima, isključivo za obroke, prenosi Klix.ba.

Dobar marketing
Ideja iza BJ's restorana jeste da na ovaj način promovišu svoje novo jelo sa kinoom.

Kinoa je biljka nalik žitaricama koja se pre svega uzgaja zbog jestivog semenja. Ovu drevnu južnoameričku biljku nazivaju majkom žitarica, a još pre 5.000 godina se uzgajala na području Perua, Čilea i Argentine. Uz kukuruz, bila je jedna od dve osnovne prehrambene namirnice u carstvu Inka.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

xxx

03.07.2015 10:42

Zovite me kako hocete samo mi dajte cek da mogu bar 10 ak godina da jedem besplatno ja i moja djeca posto zivim u nesretnoj bih sva moja prava na zivot su oduzeta od strane politicara koji svaki dan uzimaju sakom i kapom a mi obicni smrtnici gladujemo nemam mogucnost da radimo i zaradimo toliko da prezivimo postali smo gradjani drugogreda a uskoro i treceg ako se ovako nastavi sa lopovlukom kao na primjeru baba dusanke koja je otisla u penziu na 24h uzela otpremninu od 28000km zamrznla status penzonera i ponovo u parlament bih da brani stavove velikog baje koji joj omoguci da ovu prljavu rabotu uradi.zabrinuti otac dvoje malojetne djece.

ODGOVORITE
Name

Ja

03.07.2015 11:02

A sta mislis na ime Milorad da dobijes cenera milja? Sljedece sedmice je referendum u vezi tome da se svi zovemo Il Kim-Don-Milorad?