Волков код Јанковића у Мехелену!

Иван Обрадовић у Андерлехту, Луис Ибањез, ипак, у Црвеној звезди, а – Владимир Волков у Мехелену.

Фудбал 03.07.2015 | 22:00
Волков код Јанковића у Мехелену!

Владимир Волков близу је одлуке да каријеру настави у Белгији, где ће га у Мехелену сачекати бивши тренер Црвене звезде Александар Јанковић.

Мехелен је, после сјајне сезоне остао без најбољег левог бека Јупилер лиге, повратника у свет врхунског фудбала Ивана Обрадовића (нови играч Андерлехта), због чега је Јанковић морао брзо да реагује и потражи решење на левој страни.

Испрва, бивши селектор младе репрезентације Србије помислио је на сарадњу са Луисом Ибањезом, међутим када је Аргентинац одлучио да потпише за Црвену звезду, Јанковић је нашао ново решење – Волкова из Партизана, пише "Журнал".

Ангажовање Волкова савршено се уклапа у трансфер политику Мехелена – новац се троши тек када се заради, а како репрезентативац Црне Горе у Белгију стиже као слободан играч, једини трошак црвено-жутих биће његова плата.

Волков из Хумске одлази после четири сезоне и три освојене титуле. За репрезентацију Србије играо је једном, а након одлуке да се придружи Црногорцима, забележио је још 16 наступа на интернационалном нивоу.

Коментари / 0

Оставите коментар