Volkov kod Jankovića u Mehelenu!

Ivan Obradović u Anderlehtu, Luis Ibanjez, ipak, u Crvenoj zvezdi, a – Vladimir Volkov u Mehelenu.

Fudbal 03.07.2015 | 22:00
Volkov kod Jankovića u Mehelenu!

Vladimir Volkov blizu je odluke da karijeru nastavi u Belgiji, gde će ga u Mehelenu sačekati bivši trener Crvene zvezde Aleksandar Janković.

Mehelen je, posle sjajne sezone ostao bez najboljeg levog beka Jupiler lige, povratnika u svet vrhunskog fudbala Ivana Obradovića (novi igrač Anderlehta), zbog čega je Janković morao brzo da reaguje i potraži rešenje na levoj strani.

Isprva, bivši selektor mlade reprezentacije Srbije pomislio je na saradnju sa Luisom Ibanjezom, međutim kada je Argentinac odlučio da potpiše za Crvenu zvezdu, Janković je našao novo rešenje – Volkova iz Partizana, piše "Žurnal".

Angažovanje Volkova savršeno se uklapa u transfer politiku Mehelena – novac se troši tek kada se zaradi, a kako reprezentativac Crne Gore u Belgiju stiže kao slobodan igrač, jedini trošak crveno-žutih biće njegova plata.

Volkov iz Humske odlazi posle četiri sezone i tri osvojene titule. Za reprezentaciju Srbije igrao je jednom, a nakon odluke da se pridruži Crnogorcima, zabeležio je još 16 nastupa na internacionalnom nivou.

Komentari / 0

Ostavite komentar