Фалкао потписао за Челси!

Колумбијски фудбалер Радамел Фалкао потписао је уговор са Челсијем и свом новом клубу ће се придружити на северноамеричкој турнеји, преноси “Гардијан”.

Фудбал 02.07.2015 | 17:40
Фалкао потписао за Челси!

Фалкаов отац и стриц су за тај угледни лист потврдили да је уговор потписан, а у питању је једногодишња позајмица из Монака, уз опцију да наредног лета ‘Плавци’ откупе Фалкаов уговор.

Лондонски клуб тек треба да званично потврди трансфер, али је познато да су челници Челсија претходних недеља водили преговоре са Фалкаовим менаџером Жоржом Мендешом око недељне плате од 265.000 фунти.

“Гардијан” је објавио да је Челси спреман да Колумбијца плати око 180.000 фунти недељно, а да ће позајмицу платити четири милиона.

Менаџер Челсија је такође један од Мендешових клијената и Португалац би требало да помогне Фалкау да се врати на свој ниво после лоше сезоне у Манчестер Јунајтеду и тешке повреде колена.

Фалкао је током каријере играо за Лансерос, Ривер Плејт, Порто, Атлетико Мадрид, Монако и Манчестер Јунајтед. За репрезентацију Колумбије је уписао 61 наступ и 25 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар