Falkao potpisao za Čelsi!

Kolumbijski fudbaler Radamel Falkao potpisao je ugovor sa Čelsijem i svom novom klubu će se pridružiti na severnoameričkoj turneji, prenosi “Gardijan”.

Fudbal 02.07.2015 | 17:40
Falkao potpisao za Čelsi!

Falkaov otac i stric su za taj ugledni list potvrdili da je ugovor potpisan, a u pitanju je jednogodišnja pozajmica iz Monaka, uz opciju da narednog leta ‘Plavci’ otkupe Falkaov ugovor.

Londonski klub tek treba da zvanično potvrdi transfer, ali je poznato da su čelnici Čelsija prethodnih nedelja vodili pregovore sa Falkaovim menadžerom Žoržom Mendešom oko nedeljne plate od 265.000 funti.

“Gardijan” je objavio da je Čelsi spreman da Kolumbijca plati oko 180.000 funti nedeljno, a da će pozajmicu platiti četiri miliona.

Menadžer Čelsija je takođe jedan od Mendešovih klijenata i Portugalac bi trebalo da pomogne Falkau da se vrati na svoj nivo posle loše sezone u Mančester Junajtedu i teške povrede kolena.

Falkao je tokom karijere igrao za Lanseros, River Plejt, Porto, Atletiko Madrid, Monako i Mančester Junajted. Za reprezentaciju Kolumbije je upisao 61 nastup i 25 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar