Вимблдон: Нолетова лаганица до 3. кола!

Први тенисер света Новак Ђоковић пласирао се рутински у треће коло Вимблдона, пошто је за само сат и 32 минута игре поразио Јарка Ниеминена – 6:4, 6:2, 6:3.

Тенис 01.07.2015 | 19:00
Вимблдон: Нолетова лаганица до 3. кола!

Ђоковић, коме ће у наредној рунди противник бити Бернард Томић, славио је у шестом од укупно седам међусобних дуела са Финцем, коме је ово последњи Вимблдон.

Све што смо видели од Ниеминена стало је у прва четири гема, пошто је отворио дуел брејком. Међутим, његова предност трајала је само до шестог гема, да би Новак новим брејком уједно стигао до првог сета.

Наставио је најбољи спортиста света у истом ритму, није се превише замарао по пакленом времену, а нови одузет сервис ривалу, овога пута у четвртом гему, најавио је лагани тријумф, да би на исти начин стигао до велике предности од 2:0 у сетовима.

Дао је Јарко све од себе, наставио је да игра агресивно, али није имао ни најмање шансе против Србина. Трећи део игре био је можда и најнеизвеснији, јер смо брејк видели тек при Новаковом вођству од 3:2. До краја сусрета није било превише узбуђења, па ћемо Ђоковића поново гледати у петак против Аустралијанца Томића.

Коментари / 0

Оставите коментар