Vimbldon: Noletova laganica do 3. kola!

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se rutinski u treće kolo Vimbldona, pošto je za samo sat i 32 minuta igre porazio Jarka Nieminena – 6:4, 6:2, 6:3.

Tenis 01.07.2015 | 19:00
Vimbldon: Noletova laganica do 3. kola!

Đoković, kome će u narednoj rundi protivnik biti Bernard Tomić, slavio je u šestom od ukupno sedam međusobnih duela sa Fincem, kome je ovo poslednji Vimbldon.

Sve što smo videli od Nieminena stalo je u prva četiri gema, pošto je otvorio duel brejkom. Međutim, njegova prednost trajala je samo do šestog gema, da bi Novak novim brejkom ujedno stigao do prvog seta.

Nastavio je najbolji sportista sveta u istom ritmu, nije se previše zamarao po paklenom vremenu, a novi oduzet servis rivalu, ovoga puta u četvrtom gemu, najavio je lagani trijumf, da bi na isti način stigao do velike prednosti od 2:0 u setovima.

Dao je Jarko sve od sebe, nastavio je da igra agresivno, ali nije imao ni najmanje šanse protiv Srbina. Treći deo igre bio je možda i najneizvesniji, jer smo brejk videli tek pri Novakovom vođstvu od 3:2. Do kraja susreta nije bilo previše uzbuđenja, pa ćemo Đokovića ponovo gledati u petak protiv Australijanca Tomića.

Komentari / 0

Ostavite komentar