Имао 23 операције како би изгледао као Супермен

Херберт Чавез са Филипина у последњих је 18 година прошао кроз чак 23 естетске операције у жељи да физички што више подсећа на Супермена.

Занимљивости 01.07.2015 | 10:50
Имао 23 операције како би изгледао као Супермен

Како пише Дејли Мејл, Чавез је већ потрошио близу 7.000 долара на операције носа, посветљивање коже, липосукцију, филере за усне... а све како би што више подсећао на америчког суперхероја.

Чавез је имао жељу да оперише и стомак како би имао Суперманове "трбушњаке од челика", али лекари су одбили да му ураде операцију након што су сазнали да је у мишиће стомака убризгавао илегалне филлере који су потенцијално отровни.


Чавез се појавио на новој епизоди емисије о пластичним операцијама "Ботцхед", у којој естетски хирурзи покушавају да поправе неуспеле операције својих колега.

У току емисије, Чавез је казао како се у Супермена заљубио док је још био сиромашни дечак. Први филм који је икад гледао био је Супермен ИИ из осамдесетих и од тада је желео да изгледа попут америчког суперхероја.

"Желим људима, поготово деци, дати до знања да сам ту, Супермен је стваран. Желим им дати инспирацију и наду", испричао је овај 37-годишњак.

Б 92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ТРТЕ МРТЕ

02.07.2015 03:52

СТРАСНО, НАЈБОЉЕ ДА ЈЕ САМО ЈЕДНУ ОПЕРАЦИЈУ ИМАО И ТО ОДМАХ НА МОЗГУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

02.07.2015 06:42

Какав болид...

ОДГОВОРИТЕ