Imao 23 operacije kako bi izgledao kao Supermen

Herbert Čavez sa Filipina u poslednjih je 18 godina prošao kroz čak 23 estetske operacije u želji da fizički što više podseća na Supermena.

Zanimljivosti 01.07.2015 | 10:50
Imao 23 operacije kako bi izgledao kao Supermen

Kako piše Dejli Mejl, Čavez je već potrošio blizu 7.000 dolara na operacije nosa, posvetljivanje kože, liposukciju, filere za usne... a sve kako bi što više podsećao na američkog superheroja.

Čavez je imao želju da operiše i stomak kako bi imao Supermanove "trbušnjake od čelika", ali lekari su odbili da mu urade operaciju nakon što su saznali da je u mišiće stomaka ubrizgavao ilegalne fillere koji su potencijalno otrovni.


Čavez se pojavio na novoj epizodi emisije o plastičnim operacijama "Botched", u kojoj estetski hirurzi pokušavaju da poprave neuspele operacije svojih kolega.

U toku emisije, Čavez je kazao kako se u Supermena zaljubio dok je još bio siromašni dečak. Prvi film koji je ikad gledao bio je Supermen II iz osamdesetih i od tada je želeo da izgleda poput američkog superheroja.

"Želim ljudima, pogotovo deci, dati do znanja da sam tu, Supermen je stvaran. Želim im dati inspiraciju i nadu", ispričao je ovaj 37-godišnjak.

B 92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

TRTE MRTE

02.07.2015 03:52

STRASNO, NAJBOLJE DA JE SAMO JEDNU OPERACIJU IMAO I TO ODMAH NA MOZGU.

ODGOVORITE
Name

Nenad

02.07.2015 06:42

Kakav bolid...

ODGOVORITE