У пуцњави у Подгорици убијен младић

У пуцњави која се догодила у Подгорици убијен је Лука Милић /25/, а Немања Видмар /24/ је тешко повријеђен и љекари се боре за његов живот, саопштено је из црногорске Управе полиције.

Регион 01.07.2015 | 08:30
У пуцњави у Подгорици убијен младић

Пуцњава се догодила синоћ око 23.00 часа у подгоричком насељу Муртовини.

Према ријечима очевидаца, Милић и Видмар су сједили за истим столом у локалу "Рајска птица" и у једном тренутку је дошло до свађе међу њима, потегли су пиштоље и пуцали један у другог, преносе црногорски медији.

Милић је остао да лежи рањен у локалу, а Видмар, иако рањен, покушао је да побјегне кроз оближњи парк, али је након педестак метара пао.

Очевици су одмах позвали полицију и Хитну помоћ. Тешко рањени Милић и Видмар су транспортовани у Ургентни центар Клиничког центра Црне Горе, али је Милић убрзо по пријему у болницу преминуо, а љекари се боре за живот Видмара.

Према незваничним информацијама, са њима у друштву била је за сада непозната особа, која је након пуцњаве покупила пиштоље из којих су пуцали Милић и Видмар, и побјегла.

Полиција је током увиђаја утврдила да је испаљено више хитаца, те да је изрешетано возило Видмара које је било паркирано у непосредној близини ватреног окршаја.

С циљем расвјетљавања овог догађаја полиција је цијелу ноћ приводила на саслушања свједоке и другове Милића и Видмара.

Истрага је у току, а очекује се да се током дана полиција и званично огласи.

Након што се прочуло да је Милић убијен, а Видмар рањен испред Ургентног центра окупило се двадесетак младића, њихових другова.

Милић је познат полицији од раније, а био је припадник такозваног "загоричког клана".

Има Луке Милића у медијима се помињало када је у фебруару прошле године поменута група малтретирала медицинско особље и пацијенте у Клиничком центру Црне Горе, као и 2012. када су на базену у Подгорици нападнута два радника Спортског центра "Морача" и један посјетилац базена.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Серафим

01.07.2015 06:38

То су дебили и паразити који народу загорцавају зивот и трују омладину само да се сви поубијају измедју себе и да не трују лепо васпитану децу, кога нема без њега се мозе ко их Ј..Е.

ОДГОВОРИТЕ