U pucnjavi u Podgorici ubijen mladić

U pucnjavi koja se dogodila u Podgorici ubijen je Luka Milić /25/, a Nemanja Vidmar /24/ je teško povrijeđen i ljekari se bore za njegov život, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Region 01.07.2015 | 08:30
U pucnjavi u Podgorici ubijen mladić

Pucnjava se dogodila sinoć oko 23.00 časa u podgoričkom naselju Murtovini.

Prema riječima očevidaca, Milić i Vidmar su sjedili za istim stolom u lokalu "Rajska ptica" i u jednom trenutku je došlo do svađe među njima, potegli su pištolje i pucali jedan u drugog, prenose crnogorski mediji.

Milić je ostao da leži ranjen u lokalu, a Vidmar, iako ranjen, pokušao je da pobjegne kroz obližnji park, ali je nakon pedestak metara pao.

Očevici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Teško ranjeni Milić i Vidmar su transportovani u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore, ali je Milić ubrzo po prijemu u bolnicu preminuo, a ljekari se bore za život Vidmara.

Prema nezvaničnim informacijama, sa njima u društvu bila je za sada nepoznata osoba, koja je nakon pucnjave pokupila pištolje iz kojih su pucali Milić i Vidmar, i pobjegla.

Policija je tokom uviđaja utvrdila da je ispaljeno više hitaca, te da je izrešetano vozilo Vidmara koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini vatrenog okršaja.

S ciljem rasvjetljavanja ovog događaja policija je cijelu noć privodila na saslušanja svjedoke i drugove Milića i Vidmara.

Istraga je u toku, a očekuje se da se tokom dana policija i zvanično oglasi.

Nakon što se pročulo da je Milić ubijen, a Vidmar ranjen ispred Urgentnog centra okupilo se dvadesetak mladića, njihovih drugova.

Milić je poznat policiji od ranije, a bio je pripadnik takozvanog "zagoričkog klana".

Ima Luke Milića u medijima se pominjalo kada je u februaru prošle godine pomenuta grupa maltretirala medicinsko osoblje i pacijente u Kliničkom centru Crne Gore, kao i 2012. kada su na bazenu u Podgorici napadnuta dva radnika Sportskog centra "Morača" i jedan posjetilac bazena.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Serafim

01.07.2015 08:38

To su debili i paraziti koji narodu zagorcavaju zivot i truju omladinu samo da se svi poubijaju izmedju sebe i da ne truju lepo vaspitanu decu, koga nema bez njega se moze ko ih J..E.

ODGOVORITE