Сале у Панатинаикосу: Ово је част и обавеза!

Као што смо већ најавили најавио, селектор Србије Александар Ђорђевић званично је представљен као нови тренер грчког великана Панатинаикоса.

Кошарка 01.07.2015 | 20:20
Сале у Панатинаикосу: Ово је част и обавеза!

Ђорђевићеви сарадници у Панатинаикосу биће Милан Минић и Сани Бечировић.

"Желим да се захвалим онима који су ми указали поверење и омогућили ми шансу да водим Панатинаикос, што је велика част и привилегија. Са ентузијазмом почињем путовање са клубом који припада елити", рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић је пре него што је постао селектор Србије, као тренер радио само у Италији, по сезону у Емпорио Арманију и Бенетону из Тревиза.

"Челници клуба су ми саопштили своје идеје да направе базу младих играча у Академији, што одговара мојим плановима. Млади играчи ће имати шансу да уче од нас. Сваки велики клуб мора да има основу у којој ће стварати младе играче за први тим. Желимо да та деца напредују као спортисти и људи. Имамо базу играча који имају искуство из грчке лиге, Евролиге и репрезентације. Они су одлични, биће нам потребно да додамо неколико делова слагалице", објаснио је Ђорђевић.

Већ се спекулише и о првим Ђорђевићевим појачањима у Атини, наводно жели нашег центра Мирослава Радуљицу, а у ПАО би могао да се врати и Стефон Лазме.

Ђорђевић ће покушати да настави сјајну традицију српских тренера у Панатинаикосу, јер су Божидар Маљковић и Жељко Обрадовић донели "зеленима" свих шест титула првака Европе.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

херцеговина

01.07.2015 09:12

Који је тај Дјордјевиц су..ина то није нормално. Кад је био рат код нас у БХ он је све најгоре говорио за нас Србе из БХ,... а онда му је Даниловиц је.ао мајку због тога. Даниловиц је толико насег народа помогао да ви немате појма. Да знате његову би слику дрзали на БН и сваки дан са њим правили интервју. Саса Даниловиц је прави Србин и људина а овај циго Дјордјевиц је прави србијанац онај сто ниста српско у њему нема, сто висе воли устасе и Турке него било ког Србина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за херцеговца

02.07.2015 05:18

Сто посто у праву. И ко још иде у земљу која је банкрот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

02.07.2015 12:09

Дјордјевиц да је родјен у БХ звали би га супак.Њему су и прије рата навијаци звиздали али дао оне тројке Устасама па играо за Србију па народ навија али он као цовјек је супак а као Србин је јос веци супак. Он је тренер репрезентације Србије и муфљуз никад није досао у РС да обидје косаркаске клубове а у Хрватску и Словенију иде редовно. Нпр Дејан Савицевиц као предсједник Фудбалског Савеза ЦГ редовно обилази дјецу из РС,исто раде Фудбалери из Србије али од кад Дјордјевиц води србијанску репрезентацију нема никаквих контаката измедју РС и Србије.

ОДГОВОРИТЕ