Асмир Беговић одбио Челси!!!

Звучи помало нелогично, али је истинито! Голман Стоука се водио простом логиком. Боље место првог голмана на Либертију него вечна резерва Тибу Куртои на Стамфорду!

Фудбал 01.07.2015 | 18:20
Асмир Беговић одбио Челси!!!

Није злато све што сија, а ни уговор у Челсију када знаш да ћеш бити закуцан за клупу за резервне играче. Асмир Беговић стога је мудро ценио ситуацију и схвативши да нема шансе у конкуренцији Тиба Куртое одбио понуду да напусти Стоук и пресели се на Стамфорд.

Већ други пут, па ћемо бити слободни да претпоставимо да трећу шансу добити неће. И вероватно се неће превише потрести превише због тога, јер га је Челси оба пута звао – за сваки случај. Прво као замену за Петра Чеха, а по његовом одласку у Арсенал и као замену за Куртоу, који брани толико добро да је тешко очекивати да ће му неко одузети место на гол-линији.

Селидба са Британија стадиона је ипак још могућа с обзиром на то да репрезентативац Босне и Херцеговине улази у последњу годину уговора, а још нема назнака о продужетку сарадње. Астон Вила пажљиво мотри из прикрајка. Иначе, Челси је наводно нудио око 8.500.000 евра за 28-годишњег Беговића, док се Стоук нада суми од око 14.000.000.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

01.07.2015 16:47

Мени то звуци сасвим Логицно!!!

ОДГОВОРИТЕ