Asmir Begović odbio Čelsi!!!

Zvuči pomalo nelogično, ali je istinito! Golman Stouka se vodio prostom logikom. Bolje mesto prvog golmana na Libertiju nego večna rezerva Tibu Kurtoi na Stamfordu!

Fudbal 01.07.2015 | 18:20
Asmir Begović odbio Čelsi!!!

Nije zlato sve što sija, a ni ugovor u Čelsiju kada znaš da ćeš biti zakucan za klupu za rezervne igrače. Asmir Begović stoga je mudro cenio situaciju i shvativši da nema šanse u konkurenciji Tiba Kurtoe odbio ponudu da napusti Stouk i preseli se na Stamford.

Već drugi put, pa ćemo biti slobodni da pretpostavimo da treću šansu dobiti neće. I verovatno se neće previše potresti previše zbog toga, jer ga je Čelsi oba puta zvao – za svaki slučaj. Prvo kao zamenu za Petra Čeha, a po njegovom odlasku u Arsenal i kao zamenu za Kurtou, koji brani toliko dobro da je teško očekivati da će mu neko oduzeti mesto na gol-liniji.

Selidba sa Britanija stadiona je ipak još moguća s obzirom na to da reprezentativac Bosne i Hercegovine ulazi u poslednju godinu ugovora, a još nema naznaka o produžetku saradnje. Aston Vila pažljivo motri iz prikrajka. Inače, Čelsi je navodno nudio oko 8.500.000 evra za 28-godišnjeg Begovića, dok se Stouk nada sumi od oko 14.000.000.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

01.07.2015 16:47

Meni to zvuci sasvim Logicno!!!

ODGOVORITE