Звезда - Ибањез?! Негдје је ''запело''!

Према сазнањима нашег портала, иако је тренирао са Звездом, Аргентинац у понедељак није потписао уговор. Ево и зашто...

Фудбал 01.07.2015 | 10:40
Звезда - Ибањез?! Негдје је ''запело''!

Луис Ибањез задужио је опрему, одрадио и први тренинг са црвено-белима, његова промоција најављена је за уторак на Стадиону "Рајко Митић", али је негде запело у понедељак у вечерњим сатима...

МОНДО из поузданих извора сазнаје да Аргентинац, и његов менаџер, нису договорили услове сарадње са челницима Црвене звезде, бар не до понедељка у поноћ.

Где је запело?

Наш извор тврди да је Ибањез, који је слободан играч после шест сезона проведених у загребачком Динаму, тражио "гаранције" од Црвене звезде. Гаранције у виду авансне уплате од 200.000 евра, што је скоро комплетна сума за коју је пристао да игра, тврди наш извор.

Ибањез је преговоре са црвено-белима почео тражећи годишњу плату од 400.000 евра, али када се број понуда пред њим сузио, а Звезда показала интересовање за неке друге играче на његовој позицији, у договору са менаџером пристао је да потпише чак и трогодишњи уговор за плату од 250.000 евра по сезони.

Међутим, када је левоноги бек, који може да одигра и на крилу, стигао у Београд и приклучио се екипи, пред челнике српског клуба стављен је веома непријатан накнадни услов због којих ствар није завршена у понедељак. Подсетимо, представљајући Идана Вереда и Бруна Матоса, спортски директор клуба Блажо Раосављевић најавио је и промоције Ибањеза и Уга Вијере за наредни дан.

Према нашим сазнањима, разговори ће бити настављени и с обзиром на то да су обе стране направиле низ уступака до сада и показале интересовање да до договора дође, није немогуће да се уз доручак препреке превазиђу.

Коментари / 0

Оставите коментар