Zvezda - Ibanjez?! Negdje je ''zapelo''!

Prema saznanjima našeg portala, iako je trenirao sa Zvezdom, Argentinac u ponedeljak nije potpisao ugovor. Evo i zašto...

Fudbal 01.07.2015 | 10:40
Zvezda - Ibanjez?! Negdje je ''zapelo''!

Luis Ibanjez zadužio je opremu, odradio i prvi trening sa crveno-belima, njegova promocija najavljena je za utorak na Stadionu "Rajko Mitić", ali je negde zapelo u ponedeljak u večernjim satima...

MONDO iz pouzdanih izvora saznaje da Argentinac, i njegov menadžer, nisu dogovorili uslove saradnje sa čelnicima Crvene zvezde, bar ne do ponedeljka u ponoć.

Gde je zapelo?

Naš izvor tvrdi da je Ibanjez, koji je slobodan igrač posle šest sezona provedenih u zagrebačkom Dinamu, tražio "garancije" od Crvene zvezde. Garancije u vidu avansne uplate od 200.000 evra, što je skoro kompletna suma za koju je pristao da igra, tvrdi naš izvor.

Ibanjez je pregovore sa crveno-belima počeo tražeći godišnju platu od 400.000 evra, ali kada se broj ponuda pred njim suzio, a Zvezda pokazala interesovanje za neke druge igrače na njegovoj poziciji, u dogovoru sa menadžerom pristao je da potpiše čak i trogodišnji ugovor za platu od 250.000 evra po sezoni.

Međutim, kada je levonogi bek, koji može da odigra i na krilu, stigao u Beograd i priklučio se ekipi, pred čelnike srpskog kluba stavljen je veoma neprijatan naknadni uslov zbog kojih stvar nije završena u ponedeljak. Podsetimo, predstavljajući Idana Vereda i Bruna Matosa, sportski direktor kluba Blažo Raosavljević najavio je i promocije Ibanjeza i Uga Vijere za naredni dan.

Prema našim saznanjima, razgovori će biti nastavljeni i s obzirom na to da su obe strane napravile niz ustupaka do sada i pokazale interesovanje da do dogovora dođe, nije nemoguće da se uz doručak prepreke prevaziđu.

Komentari / 0

Ostavite komentar