Опасност за Звезду! Каират доводи Кержакова и Тимошчука?!

Звездин ривал у првом колу квалификација за Лигу Европе, казахстански Каират, могао би да доведе два велика појачања из Русије.

Фудбал 30.06.2015 | 15:40
Опасност за Звезду! Каират доводи Кержакова и Тимошчука?!

Тим из Алматија би могли да појачају везни играч Анатолиј Тимошчук, те најбољи стрелац у историји руске репрезентације Александар Кержаков.

Звезда не би требало да брине у вези са овим спекулацијама, јер би Украјинац и Рус и Казахстан стигли евентуално уколико Каират елиминише српски клуб.

Руски медији истичу да финансијски аспект није кључан, већ изазов за ову двојицу искусних играча са се са екипом Владимира Вајса пласирају у Европу.

Тимошчуку, бившем везисти Бајерна, је истекао уговор са Зенитом по окончању протекле сезоне, док тренер руског шампиона Андре Вилас-Боаш не рачуна на 32-годишњег Кержакова за наредну.

Кержаков је током каријере играо још за Севиљу и кијевски Динамо, а постигао је 181 гол на 410 утакмица. На 90 наступа за Русију дао је 30 голова. Тимошчук је пре Санкт Петербурга и Минхена играо за Волин и Шахтјор, а одиграо је чак 140 утакмица за Украјину.

Каират гостује Звезди већ у четвртак, у првом колу квалификација за ЛЕ, а реванш је седам дана касније.

Коментари / 0

Оставите коментар