Бајерн доводи Бразилца из Шахтјора!

Бразилски репрезентативац Даглас Коста наводно је на корак од преласка из Шахтјора у минхенски Бајерн.

Фудбал 02.07.2015 | 12:20
Бајерн доводи Бразилца из Шахтјора!

Немачки медији спекулишу о трансферу вредном 28 милиона евра, а сам Бразилац је потврдио интересовање Бавараца.

"Заинтересовани су, али још увек нема договора. Клубови преговарају, али тренутно знам само за интерес Бајерна", рекао је Коста чија је репрезентација елиминисана у четвртфиналу Копа Америка пре неколико дана.

Коста има 24 година, игра на позицији офанзивног везног играча, али се сјајно сналази као крилни нападач, што је протекле сезоне била болна тачка у Бајерновом тиму, због повреда Франка Риберија и Арјена Робена, који имају по 32 године.

Шахтјор га је довео 2010. из Гремија, а претходних година се спекулисало о интересовању Манчестер Јунајтеда за Бразилца, пре свега док је Алекс Фергусон био менаџер "Црвених ђавола".

Прошле сезоне је због проблема са повредом одиграо тек 26 утакмица и постигао четири гола за Шахтјор, али је стигао да се истакне управо у двобоју са Баварцима у ЛШ. Девет пута је играо за "Селесао".

"Не знам да ли ће клубови постићи договор, али ако га Бајерн доведе, то ће бити велика ствар за Косту као играча и особу. Биће то остварење сна за њега", рекао је Цезар Ботега, Костин агент.

Коментари / 0

Оставите коментар