Bajern dovodi Brazilca iz Šahtjora!

Brazilski reprezentativac Daglas Kosta navodno je na korak od prelaska iz Šahtjora u minhenski Bajern.

Fudbal 02.07.2015 | 12:20
Bajern dovodi Brazilca iz Šahtjora!

Nemački mediji spekulišu o transferu vrednom 28 miliona evra, a sam Brazilac je potvrdio interesovanje Bavaraca.

"Zainteresovani su, ali još uvek nema dogovora. Klubovi pregovaraju, ali trenutno znam samo za interes Bajerna", rekao je Kosta čija je reprezentacija eliminisana u četvrtfinalu Kopa Amerika pre nekoliko dana.

Kosta ima 24 godina, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, ali se sjajno snalazi kao krilni napadač, što je protekle sezone bila bolna tačka u Bajernovom timu, zbog povreda Franka Riberija i Arjena Robena, koji imaju po 32 godine.

Šahtjor ga je doveo 2010. iz Gremija, a prethodnih godina se spekulisalo o interesovanju Mančester Junajteda za Brazilca, pre svega dok je Aleks Ferguson bio menadžer "Crvenih đavola".

Prošle sezone je zbog problema sa povredom odigrao tek 26 utakmica i postigao četiri gola za Šahtjor, ali je stigao da se istakne upravo u dvoboju sa Bavarcima u LŠ. Devet puta je igrao za "Selesao".

"Ne znam da li će klubovi postići dogovor, ali ako ga Bajern dovede, to će biti velika stvar za Kostu kao igrača i osobu. Biće to ostvarenje sna za njega", rekao je Cezar Botega, Kostin agent.

Komentari / 0

Ostavite komentar