Швајни остаје у Бајерну!

Фудбалер Бајерна из Минхена Бастијан Швајштајгер наговестио је да ће остати у том клубу, упркос спекулацијама да ће прећи у Манчестер Јунатед.

Фудбал 30.06.2015 | 09:20
Швајни остаје у Бајерну!

Швајнштајгер је један од најтрофејнијих играча у историји Немачке, освојио је осам шампионских титула у Бундеслиги, седам трофеја у Купу Немачке, Лигу шампиона и Светско првенство са државним тимом.

Он је прошле сезоне имао проблема са повредама и одиграо је само 15 првенствених утакмица. Британски медији су претходних недеља спекулисали да ће 30-годишњи фудбалер прећи у Манчестер Јунајтед и обновити сарадњу са тренером Лујом ван Галом.

“Заиста бих желео да освојим Лигу шампиона поново, али и да будем успешан као претходних година. Три године узастопно смо освајали титулу у Немачкој, мислим да ниједна екипа није била шампион четири пута узастопно и то је велики мотив”, рекао је Швајнштајгер немачким медијима, “Када освојите велике титуле као што су Лига шампиона и Светско првенство, људи мисле да сте завршили, али ја другачије гледам на то. Добро се осећам и спреман сам да играм на врхунском нивоу још три године. То је мој циљ”.

Швајнштајгер је навео да жели успех са репрезентацијом Немачке на Европском првенству у Француској наредне године.

“Чека нас Европско првенство 2016. године. То је велики циљ, не само мој неко и целе земље. За то морамо да радимо”, рекао је Швајнштајгер.

Коментари / 0

Оставите коментар