Надлежни да ријеше проблем Болнице

Група радника Болнице Источно Сарајево и данас је изашла пред капију ове здравствене установе како би тражила исплату априлске плате и доприноса и како би изразили незадовољство због проблема који годинама муче ову Болницу.

Република Српска 29.06.2015 | 22:52
Надлежни да ријеше проблем Болнице

Неисплаћене три плате, доприноси за више од 4 године, неадекватни услови рада само су дио проблема, у чије рјешавање морају да се укључе надлежне институције, поручили су радници болнице источно сарајево.

“Потребно је трајно, активно и континуирано учешће свих институција, свих политичких партија, народних посланика са ове регије. Потребно је да и даље наставимо наше протесте и приморамо релевантне институције да помогну болници у Касиндолу”, сматра предсједник Уније синдиката Болнице Источно Сарајево Тања Јовичић.

Док се те релевантне институције, односно Влада Српске и ресорно Министарство здравља и социјалне заштите не огласе, уз раднике Болнице данас су стали начелник Источне Илиџе, на чијој се територији налази ова здравствена установа, народни посланици и борци.

БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Гаја БЛ

29.06.2015 15:27

Велики поздрав и подрска за обесправљене докторе и медицинске сестре из Истоцног Сарајева...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

29.06.2015 16:42

МИНИСТАР БОГДАНИЦ МУЉА СА РЕФОРМОМ ЗДРАВСТВА, А У ЊЕГОВУ БАЊУ У ТЕСЛИЦУ СТИГЛА НОВА БАРО КОМОРА КАКВЕ НЕМА БРИТАНСКИ ОКЕАНОГРАФСКИ ИНСТИТУТ... САДА ЦИТАВ ТЕСЛИЦ ЗАЈЕДНО СА БОГДАНИЦЕМ И ЗЕЉКОМ МОЖЕ ДА ИДЕ НА 8.000 МЕТАРА ИЗНАД ИЛИ ИСПОД ЗЕМЉЕ, ЗАВИСНО КАКО БАЗДАРИТЕ ПРИТИСАК, ДА СЕ ДИЖЕ, ИЛИ ДА СЕ СПУСТА... ТА ЊЕГОВА КОМОРА - ЧУДО ТЕХНИКЕ И ЊЕГОВ ПОНОС, ЛИЈЕЦИ БАС СВЕ; СЕЦЕРНУ БОЛЕСТ, КОЖНЕ БОЛЕСТИ, КАРДИОВАСКУЛАРНЕ БОЛЕСТИ, БУБРЕЖНЕ БОЛЕСТИ ПСИХИЧКЕ СМЕТЊЕ И ПСИХИЈАТРИЈУ... КАРТА ЗА САТ СЈЕДЕЊА У БАРО КОМОРИ ЈЕ 100 КМ...НАВАЛИ НАРОДЕ... КО КОРИСТИ БАРО КОМОРУ, КУПАЊЕ У БАЗЕНУ ЈЕ БЕСПЛАТНО, А РУЦАК ЈЕ СА 10% ПОПУСТА, ЈЕР СЕ У КОМОРИ БРЗО ОГЛАДНИ ЗБОГ КИСИКА... ОДАКЛЕ ПАРЕ ЗА БАРО КОМОРУ И КО ЈЕ ДАО НОВАЦ БОГДАНИЦУ И ИМА ЛИ У ТИМ РАДЊАМА СУКОБА ИНТЕРЕСА КОД МИНИСТРА КОЈИ ИМА ВЛАСТИТИ ВЛАСНИЦКИ УДИО У ТОЈ БАЊИ ПИТАЊЕ ЈЕ ЗА ОСТАТАК ОПОЗИЦИОНИХ ПАРЛАМЕНТАРАЦА У РС КОЈИ НИСУ ПОСТАЛИ ПАПЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

29.06.2015 16:55

Касне једна или двије плате И буните се,сто се нисте бунили док су се гомилале десетине милиона дуга И безброј криминалних радњи,кад вам умре пацијент прије сазна гробар од породице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цуца

29.06.2015 17:04

Свака част радницима, напокон се неко бори за своја права, само наставите! Доста је било Богаданићевих јалових обећања у здравству, само је наставио као Шкрбић.И он прави барокомору од плата ових људи, срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дугоуско

29.06.2015 21:39

Доктору Елезу је криво сто није сеф пулмологије па протестује. ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

30.06.2015 04:41

Косарца зовите, па обецао вам је помоц пред изборе. Сад вам се и не јавља. Хахаха.

ОДГОВОРИТЕ