Nadležni da riješe problem Bolnice

Grupa radnika Bolnice Istočno Sarajevo i danas je izašla pred kapiju ove zdravstvene ustanove kako bi tražila isplatu aprilske plate i doprinosa i kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog problema koji godinama muče ovu Bolnicu.

Republika Srpska 29.06.2015 | 22:52
Nadležni da riješe problem Bolnice

Neisplaćene tri plate, doprinosi za više od 4 godine, neadekvatni uslovi rada samo su dio problema, u čije rješavanje moraju da se uključe nadležne institucije, poručili su radnici bolnice istočno sarajevo.

“Potrebno je trajno, aktivno i kontinuirano učešće svih institucija, svih političkih partija, narodnih poslanika sa ove regije. Potrebno je da i dalje nastavimo naše proteste i primoramo relevantne institucije da pomognu bolnici u Kasindolu”, smatra predsjednik Unije sindikata Bolnice Istočno Sarajevo Tanja Jovičić.

Dok se te relevantne institucije, odnosno Vlada Srpske i resorno Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite ne oglase, uz radnike Bolnice danas su stali načelnik Istočne Ilidže, na čijoj se teritoriji nalazi ova zdravstvena ustanova, narodni poslanici i borci.

BN TV

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Gaja BL

29.06.2015 17:27

Veliki pozdrav i podrska za obespravljene doktore i medicinske sestre iz Istocnog Sarajeva...

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

29.06.2015 18:42

MINISTAR BOGDANIC MULJA SA REFORMOM ZDRAVSTVA, A U NJEGOVU BANJU U TESLICU STIGLA NOVA BARO KOMORA KAKVE NEMA BRITANSKI OKEANOGRAFSKI INSTITUT... SADA CITAV TESLIC ZAJEDNO SA BOGDANICEM I ZELJKOM MOŽE DA IDE NA 8.000 METARA IZNAD ILI ISPOD ZEMLJE, ZAVISNO KAKO BAZDARITE PRITISAK, DA SE DIŽE, ILI DA SE SPUSTA... TA NJEGOVA KOMORA - ČUDO TEHNIKE I NJEGOV PONOS, LIJECI BAS SVE; SECERNU BOLEST, KOŽNE BOLESTI, KARDIOVASKULARNE BOLESTI, BUBREŽNE BOLESTI PSIHIČKE SMETNJE I PSIHIJATRIJU... KARTA ZA SAT SJEDENJA U BARO KOMORI JE 100 KM...NAVALI NARODE... KO KORISTI BARO KOMORU, KUPANJE U BAZENU JE BESPLATNO, A RUCAK JE SA 10% POPUSTA, JER SE U KOMORI BRZO OGLADNI ZBOG KISIKA... ODAKLE PARE ZA BARO KOMORU I KO JE DAO NOVAC BOGDANICU I IMA LI U TIM RADNJAMA SUKOBA INTERESA KOD MINISTRA KOJI IMA VLASTITI VLASNICKI UDIO U TOJ BANJI PITANJE JE ZA OSTATAK OPOZICIONIH PARLAMENTARACA U RS KOJI NISU POSTALI PAPCI.

ODGOVORITE
Name

marko samardzic

29.06.2015 18:55

Kasne jedna ili dvije plate I bunite se,sto se niste bunili dok su se gomilale desetine miliona duga I bezbroj kriminalnih radnji,kad vam umre pacijent prije sazna grobar od porodice!!!

ODGOVORITE
Name

cuca

29.06.2015 19:04

Svaka čast radnicima, napokon se neko bori za svoja prava, samo nastavite! Dosta je bilo Bogadanićevih jalovih obećanja u zdravstvu, samo je nastavio kao Škrbić.I on pravi barokomoru od plata ovih ljudi, sramota!

ODGOVORITE
Name

Dugousko

29.06.2015 23:39

Doktoru Elezu je krivo sto nije sef pulmologije pa protestuje. ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Dragan

30.06.2015 06:41

Kosarca zovite, pa obecao vam je pomoc pred izbore. Sad vam se i ne javlja. Hahaha.

ODGOVORITE