Спрема се тандем снова у Верони!

Пацини и Тони поново заједно плаше голмане?! Ако се оствари идеја управе Вероне, Пацини и Тони ће поново заиграти у тандему као и у периоду од 2005. до 2007. године када су у дресу Фиорентине терорисали противничке одбране.

Фудбал 29.06.2015 | 20:15
Спрема се тандем снова у Верони!

Управа италијанског фудбалског прволигаша Вероне очигледно има озбиљне амбиције за следећу сезону. Прво је успела да убеди Луку Тонија да остане у Граду љубави, а сада се намерачила на Ђампаола Пацинија из Милана.

Ако се оствари идеја управе Вероне, Пацини и Тони ће поново заиграти у тандему као и у периоду од 2005. до 2007. године када су у дресу Фиорентине терорисали противничке одбране.

Један од адута Верона могла би да буде и чињеница да су Тони и Пацини велики пријатељи, друже се и ван терена и често летују и зимују заједно са породицама.

Према писању италијанских медија, Верона је спремна Пацинију да понуди четворогодишњи уговор чији финансијски детаљи нису познати, али наводно се ради о веома пристојној понуди.

Интересантно, Пацини тренутно летује на Сардинији где га је угостио Лука Тони у својој викендици. У сваком случају, Верона ће 7. јула почети припреме за нову сезону и постоје велике шансе да навијачи дочекају да гледају овај тандем.

Пацини је прошле сезоне за Милан одиграо 28 утакмица и постигао пет голова, а у каријери је још играо за Интер, Сампдорију и Аталанту.

Коментари / 0

Оставите коментар