Sprema se tandem snova u Veroni!

Pacini i Toni ponovo zajedno plaše golmane?! Ako se ostvari ideja uprave Verone, Pacini i Toni će ponovo zaigrati u tandemu kao i u periodu od 2005. do 2007. godine kada su u dresu Fiorentine terorisali protivničke odbrane.

Fudbal 29.06.2015 | 20:15
Sprema se tandem snova u Veroni!

Uprava italijanskog fudbalskog prvoligaša Verone očigledno ima ozbiljne ambicije za sledeću sezonu. Prvo je uspela da ubedi Luku Tonija da ostane u Gradu ljubavi, a sada se nameračila na Đampaola Pacinija iz Milana.

Ako se ostvari ideja uprave Verone, Pacini i Toni će ponovo zaigrati u tandemu kao i u periodu od 2005. do 2007. godine kada su u dresu Fiorentine terorisali protivničke odbrane.

Jedan od aduta Verona mogla bi da bude i činjenica da su Toni i Pacini veliki prijatelji, druže se i van terena i često letuju i zimuju zajedno sa porodicama.

Prema pisanju italijanskih medija, Verona je spremna Paciniju da ponudi četvorogodišnji ugovor čiji finansijski detalji nisu poznati, ali navodno se radi o veoma pristojnoj ponudi.

Interesantno, Pacini trenutno letuje na Sardiniji gde ga je ugostio Luka Toni u svojoj vikendici. U svakom slučaju, Verona će 7. jula početi pripreme za novu sezonu i postoje velike šanse da navijači dočekaju da gledaju ovaj tandem.

Pacini je prošle sezone za Milan odigrao 28 utakmica i postigao pet golova, a u karijeri je još igrao za Inter, Sampdoriju i Atalantu.

Komentari / 0

Ostavite komentar