НАТО неће напасти Русе јер имамо нуклеарно оружје

Председник комисије Државне думе за међународне послове Алексеј Пушков сматра да НАТО неће напасти Русију.

Свијет 28.06.2015 | 17:30
НАТО неће напасти Русе јер имамо нуклеарно оружје

Како је написао на свом твитер налогу, то се неће десити јер Русија има нуклеарно оружје.

"Јединствени разлог због којег НАТО неће напасти Русију — није његова мирољубивост, већ зато што поседујемо нуклеарно оружје“, каже се у саопштењу на социјалној мрежи.

 

 

Бивши амерички амбасадор у Москви Мајкл Мекфол раније је назвао глупошћу идеју освајања Русије, на коју неће кренути у Алијанси.

"Само потпуна будала би напала Русију. На срећу, у руководству НАТО-а нема будала“, написао је дипломата на Твитеру.

Извор: Б92

 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Војин

28.06.2015 16:23

Господо Пушков и Путине нема компромиса са умно хендикепираним педофилима из Ватикана. Питање је само кад ће ударити на Русију ради отимања Сибира? Ватикан уз помоћ Орвеловске прпаганде ствара слику о Русима као лошим момцима и на крају ће поставити питање докле толерисати такво понашање. А онда ће болесни педофили из Ватикана да покрену своју приватну католичку војску НАТО-у на Русију. Путине Ви први морате да испалите нуклеарни ракете на: Ватикан, Вашингтон и Лондон да бисте спасили човечанство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

28.06.2015 17:26

Одмах се то видјело. Пси рата само лају када не смију да уједу. Са или без нуклеарног орузја били би поражени али овако је много лакше. Лијепо је знати да они у Вашингтону стрепе од руских крстарећих ракета са нуклеарним главама ...

ОДГОВОРИТЕ