NATO neće napasti Ruse jer imamo nuklearno oružje

Predsednik komisije Državne dume za međunarodne poslove Aleksej Puškov smatra da NATO neće napasti Rusiju.

Svijet 28.06.2015 | 17:30
NATO neće napasti Ruse jer imamo nuklearno oružje

Kako je napisao na svom tviter nalogu, to se neće desiti jer Rusija ima nuklearno oružje.

"Jedinstveni razlog zbog kojeg NATO neće napasti Rusiju — nije njegova miroljubivost, već zato što posedujemo nuklearno oružje“, kaže se u saopštenju na socijalnoj mreži.

 

 

Bivši američki ambasador u Moskvi Majkl Mekfol ranije je nazvao glupošću ideju osvajanja Rusije, na koju neće krenuti u Alijansi.

"Samo potpuna budala bi napala Rusiju. Na sreću, u rukovodstvu NATO-a nema budala“, napisao je diplomata na Tviteru.

Izvor: B92

 

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Vojin

28.06.2015 16:23

Gospodo Puškov i Putine nema kompromisa sa umno hendikepiranim pedofilima iz Vatikana. Pitanje je samo kad će udariti na Rusiju radi otimanja Sibira? Vatikan uz pomoć Orvelovske prpagande stvara sliku o Rusima kao lošim momcima i na kraju će postaviti pitanje dokle tolerisati takvo ponašanje. A onda će bolesni pedofili iz Vatikana da pokrenu svoju privatnu katoličku vojsku NATO-u na Rusiju. Putine Vi prvi morate da ispalite nuklearni rakete na: Vatikan, Vašington i London da biste spasili čovečanstvo!

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

28.06.2015 17:26

Odmah se to vidjelo. Psi rata samo laju kada ne smiju da ujedu. Sa ili bez nuklearnog oruzja bili bi poraženi ali ovako je mnogo lakše. Lijepo je znati da oni u Vašingtonu strepe od ruskih krstarećih raketa sa nuklearnim glavama ...

ODGOVORITE